A downloadable game for Windows and Android

Download NowName your own price

Kjo eshte nje loje edukative per femije, me te cilen femijet do te mund te ngjyrosin vizatime te ndryshme te ndara ne kategori si: kafshe, personazhe, fruta, robot, mjete etj.  Loja ka per qellim qe te zhvilloj krijimtarine tek femijet duke e bere teknologjine te sherbej ne menyre edukative.  Mjafton te zgjedhesh nje nga penelat me ngjyra dhe te ngjyrosesh format e vizatimit sipas deshires. Mundesh ne cdo kohe te fshish progresin me butonat perkates dhe te rifillosh nga e para.   Publiciteti me ads eshte munduar te mbahet ne minimum dhe sipas normatives se privatesise per femijet nen moshen 13 vjec. Kjo do te thote qe nuk ka mbledhje te dhenash dhe nuk ka shfaqje reklamash te padeshiruara per kete kategori, duke e bere perdorimin per femijet te sigurte.  Per me shume info ju lutem lexoni normativen e privatesise:  https://theringsofsaturn.github.io/Privacy_Policy_Piktori_i_Vogel/Privacy_Policy...

Art Credits: 
Vizatimet per albumin e kafsheve jane bere nga Enxhi Hasani. 


Download

Download NowName your own price

Click download now to get access to the following files:

Piktori i Vogel per Windows 35 MB
Piktori i Vogel per Android 26 MB

Also available on

Development log

Leave a comment

Log in with itch.io to leave a comment.